כיצד לברר אם מישהו חסם אותך בפייסבוק

אם משתמש חוסם אותך בפייסבוק, ציר הזמן שלו נראה לך יותר והפרופיל שלו לא מופיע בתוצאות חיפוש או ברשימות חברים. אינך יכול לשלוח הודעות או בקשות חברות למישהו שחסם אותך. מכיוון שפייסבוק גורמת לו להיראות כאילו למשתמש כבר אין חשבון באתר, זה יכול להיות קשה להבין אם אדם חסם אותך או מחק את חשבונו. אם לקוח, עובד או איש קשר עסקי אחר נעלם פתאום מרשימת החברים שלך, בדיקה קטנה מגלה אם נחסמת.

1

היכנס לחשבון הפייסבוק שלך ואז הזן בשורת הכתובת של דפדפן האינטרנט את כתובת האתר המשויכת לחשבון המשתמש. אם אינך יודע את כתובת האתר המשויכת לפרופיל המשתמש, הקלד את שם המשפחה והמשפחה של המשתמש בסרגל החיפוש בפייסבוק.

2

בחר "ראה תוצאות נוספות" אם פרופיל המשתמש לא מופיע במסך התוצאות הראשון. לחץ על "אנשים" בעמודה השמאלית ואז הזן מיקום, חינוך או מקום עבודה באזור המסופק, אם ידוע, כדי לצמצם את התוצאות.

3

צא מחשבון הפייסבוק שלך אם המשתמש לא מופיע בתוצאות החיפוש או אם חשבון המשתמש לא נטען לאחר הניווט לכתובת האתר המתאימה.

4

התחל חיפוש חדש עבור המשתמש במנוע חיפוש. אם המשתמש מופיע בתוצאות החיפוש כשאתה מחובר, המשתמש חסם אותך.

5

הזן את מונח החיפוש הבא לגוגל אם חשבון המשתמש לא מופיע לאחר חיפוש בפייסבוק: facebook.

החלף לשם פרטי ושם משפחה של המשתמש. אם למשתמש יש שם משותף, הוסף למחרוזת החיפוש גם את עיר הולדתו או העיר הנוכחית של אותו אדם.

6

פתח כל תוצאה בחלון או בכרטיסייה חדשה. אם אתה יכול למצוא את פרופיל המשתמש בתוצאות החיפוש של גוגל, היכנס שוב לפייסבוק בעמוד החשבון שלו. אם מופיעה שגיאה שאומרת לך שהמשתמש לא קיים או שאתה מנותב לפרופיל שלך, אתה נחסם.