כיצד לשנות את הגדרות הפרטיות בטוויטר כדי שאף אחד לא יוכל לראות את הציוצים שלי

כמשתמש בטוויטר, יש לך אפשרות להציג בפומבי את הציוצים שלך או לשמור עליהם פרטיים. ציוצים פרטיים מוצגים רק לאנשים העוקבים אחריך. כברירת מחדל, הציוצים שלך הם ציבוריים, אך תוכל לשנות את הגדרות הפרטיות שלך בכל עת. השינויים נכנסים לתוקף באופן מיידי ומשפיעים על כל ציוצי העבר שלך.

מגבלות

לאחר שהגדרות הפרטיות שלך מוגדרות כדי להגן על הציוצים שלך, מתרחשות מגבלות מסוימות. לדוגמא, עליך לאשר ידנית כל בקשת עוקבים חדשה - תלוי בהגדרות ההתראות שלך, תקבל טקסט או דוא"ל המודיע לך על בקשת עוקבים חדשה. הציוצים שלך גם לא מופיעים במנועי החיפוש. בנוסף, כאשר עוקב מחזיר אותך בציוץ מחדש, רק עוקבים אחרים יכולים לראות את ההודעה שצויץ מחדש.

הגנה על הציוצים שלך

לחץ על הסמל בצורת גלגל השיניים בדף הבית של חשבון הטוויטר שלך, בחר "הגדרות" ואז לחץ על הכרטיסייה "אבטחה ופרטיות" כדי להציג את כל האפשרויות להגנה על חשבונך. סמן את התיבה "הגן על הציוצים שלי" ואז לחץ על "שמור שינויים". עליך להזין מחדש את הסיסמה שלך כדי לאשר את השינויים. ודא שהציוצים שלך פרטיים כעת על ידי הצגת הפרופיל שלך: סמל נעילה צריך להופיע לצד שם המשתמש שלך בכותרת.